10 Semne ca nu ai simtul directiei! Rawr?

Te descurci cu orientarea in spatiu? Ai fost vreodata la drumetii? Daca da, va admir. Eu nu cred ca am sa parasesc prea curand jungla mea, jungla orasului. Azi vreau sa discut despre orientarea in oras, labirint logic a carui dezlegare nu multi o stiu. Pentru voi am pregatit un mic set de intamplari. Nu stiu daca va identificati cu vreuna din ele dar sper macar sa va amuzati, astfel ca:
10 Semne ca nu ai simtul directiei:


1. Cand pleci spre o adresa necunoscuta dai mai multa atentie locurilor pe unde treci decat locul unde trebuie sa te duci, nu de alta dar in caz ca nu ai luat-o pe unde trebuie sa stii barem pe unde te intorci.

2. Esti curajos, cu inima in dinti, vrei sa faci o scurtatura printre blocuri. Nu stii cum faci pentru ca tu mergi drept inainte si totusi sfarsesti in acelasi loc de unde ai pornit.

3. Cand iesi pe holurile facultatii din salile de curs te simti putin pierdut pentru ca nu mai stii din ce parte ai venit.

4. Te-ai simtit dezamagit si tradat cand nici taximetristul nu stia pe unde sa o ia.

5. In oras nu te orientezi dupa numele strazilor ci dupa magazine/saloane/baruri/case de pariuri.

6. S-a intamplat sa trebuiasca sa cobori undeva nou. Dar nu-i bai, ca tu te descurci. Cauti oameni de incredere, bingo - un politist. Ai intrebat unde esti, ai ocolit jumatate de oras cu maxi taxi, ai ajuns acasa, deschizi Google Maps. Cauti 'Intersectia fara rost' (exemplu personal) si constati ca era la 2 blocuri de unde locuiesti tu...

7. In timpul scolii te infundai in banca tocmai ca sa nu te vada profa' si sa te scoata sa arati la harta. Inca ai teama asta de a citi harti..

8. Nu iti place sa te duci singur in oras. Trebuie sa mai iei pe cineva sa mergeti la banca aia in Piata ca sa platesti facturile alea blestemate (deja ai tendinte agresive).

9. Stii ca ce-i mai de incredere cetateni de la care poti lua directii sunt, culmea, femeile. Ai incercat o data cu batranii dar ai dat gres.

10. Ai un nou prieten de cand cu era tehnologiei, Google Maps.

*imagine realizata cu ajutorul picmonkey.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
RAWRo Blog Design by Ipietoon